Skip to main content

Velux dakramen, hout of kunststof...?

Wilt u meer lichtinval op uw zolder of slaap-/studeerkamer?

Denk dan eens aan een Velux dakraam. De Velux dakramen zijn verkrijgbaar in hout en kunststof. Kunststof dakramen zijn onderhoudsarm en alleen in de kleur wit leverbaar. Houten dakramen kunnen in alle gewenste kleuren worden geschilderd. Alle dakramen zijn voorzien van HR++ glas.

 Ook voor de afwerking hiervan kunt u bij ons terecht. Tevens leveren wij alle soorten Velux raamdecoraties, rolluiken & zonweringen. Regelmatig wordt onze kennis up to date gehouden door cursussen te volgen bij Velux Nederland b.v.

Een greep uit de mogelijkheden:

Tuimelvensters

  • Eenvoudig openen, sluiten en ventileren met de vensterbrede bedieningshandgreep aan de bovenzijde
  • Tuimelt 180° om zijn as (schoonmaakstand)
  • Ideaal als u van plan bent meubels direct onder het dakraam te positioneren

VELUX tuimelramen zijn aantrekkelijk geprijsd en praktisch. De bedieningshandgreep is over de gehele breedte van het dakraam aan de bovenzijde gepositioneerd. Je hebt hierdoor genoeg ruimte om direct bediening van uw dakraam te openen en te sluiten, ook al plaatst u er bijvoorbeeld een bank of bureau eronder.

Uitzettuimelvensters

  • Opent traploos tot een hoek van 45° ten opzichte van de dakhelling. Het scharnierpunt ligt hierbij aan de bovenzijde
  • Ongehinderd uitzicht
  • Kan 180° om zijn as tuimelen (schoonmaakstand) 

Een zolder is niet af als u niet kunt profiteren van een fantastisch vrij uitzicht. Met VELUX uitzettuimelvensters is dit fantastische en onbelemmerde uitzicht beschikbaar. Uitzettuimelvensters scharnieren aan de bovenzijde en openen boven uw hoofd. Zo kunt u ongestoord genieten van uw uitzicht over stad en land.

Dakramen

  • Op afstand te bedienen dakramen
  • Elektrisch (op netstroom of zonne-energie)
  • Voor frisse lucht, een optimaal wooncomfort en veiligheid

Wilt u ultiem wooncomfort? Dan zijn de op afstand te bedienen VELUX INTEGRA® dakramen het antwoord. Deze dakramen worden geleverd met de intelligente en innovatieve VELUX bedieningstablet. Hiermee bedient u uw VELUX INTEGRA® dakraam en alle daarop aangesloten producten (zoals raamdecoratie, rolluiken en zonwering).
De standaard regensensor sluit uw dakraam tot op de ventilatiestand bij de eerste druppels regen. Zo weet u zeker dat uw interieur niet nat regent wanneer u ventileert.

De af-fabriek geïnstalleerde programma's van de bedieningstablet zorgen voor een optimaal en veilig woonklimaat in uw woning.